Весна – несе красу. Так і хочеться нових вражень, нових відчуттів, нового життя.
Разом з тим, морозиво стає більш жаданим, адже гуляючи по парку, можна скуштувати порцію.
Звісно, у сучасному світі, де пропозиція перевищує попит, варто розсудливо підходити до продуктів харчування.
Тож як обрати морозиво, своїм споживачам радить професор Київського національного торгово-економічного університету Олена Сидоренко.
Тепло і хочеться морозива, чи не так? Що рекомендую на початку "теплого" сезону? Звертайте увагу на дату виробництва та температуру зберігання, оскільки в торговельних мережах можуть зіпсувати будь-який продукт, а тим паче морозиво, що вироблено півроку назад:) Переважна більшість виробників працює за ДСТУ, і це дуже спрощує вибір.
ДСТУ 4733-лише з молочної сировини,
4735-комбіновано з рослинними жирами,
4734-плодово-ягідне,
це відомо, ціна різна відповідно. Але ОСНОВНЕ, морозиво має реалізовуватись замороженим, з твердою структурою. Ось тут наразі найбільша проблема.