Учора, 27 лютого, кухарі пілотних шкіл №5, 16 та 27 готували страви зі збірника Євгена Клопотенка.
Готували найбільш популярні серед дітей по всій країні, страви:
- болоньєз (ми приготували пасту Болоньєз);
- салат з буряка та сухариків (домашнього приготування, без домішок, барвників);
- суп з гарбузом та перловкою;
- курячі нагетси.
Навчала кухарів шеф-кухар фірмового магазину Продуктова Мануфактура від ТМ "Ilona" Тетяна. Продукти були закуплені за рахунок магазину.
Організатор заходу - громадська організація "Інша Жінка".
Ми писали, що Клопотенко приїде до Кременчука 3 березня та проведе майстер-клас для кухарів. Шеф-кухарі продегустують як смакує по-справжньому паста Болон'єзе та отримають сучасні навички в приготуванні їжі для школярів.