
Рецепт
14:17, 1 лютого 2016 р.
Смачний Кременчук: Болгарський пиріг "Меліна"
Рецепт
Болгарський пиріг "Меліна"
Унікальний болгарський рецепт, якому мене навчила мама мого коханого. Це традиційна страва, яка у болгар готується як у будні так і на свята.
Інгредієнти:
3 лаваша
6 яєць
600 грам сиру (творог)
500 грам жирної сметани
сіль - на смак
3 ложки олії
Рецепти кременчуцького кулінарного клубу "Смачний Кременчук" у соцмережах:
Якщо ви хочете поділитися з читачами "Смачного Кременчука" своїми рецептами з фото, надсилайте їх нам у соцмережах (контакти є в наших групах) або на електронну пошту
1. Підготуйте всі інгредієнти та деко для пирога

2. Змішайте із сиром 2 яйця і сіль

Смачний Кременчук: Болгарський пиріг
3. Збийте зі сметаною 4 яйця (але не блендером) і сіль до однорідної маси. Це буде полива для пирога

Смачний Кременчук: Болгарський пиріг
4. Вийміть з упаковки лаваші (Я купую 2 упаковки по 2 лаваші - звідти беру 3 і 1 залишається на інші страви)

Смачний Кременчук: Болгарський пиріг
5. Розгорніть один лаваш і змастіть його олією

Смачний Кременчук: Болгарський пиріг
6. Розкладіть по ньому 1/3 частину всього сиру і згорніть лаваш у "трубочку"

Смачний Кременчук: Болгарський пиріг
7. Проведіть ті ж самі "маніпуляції" з залишками інших інгредієнтів і викладайте їх на змащене олією деко.

Смачний Кременчук: Болгарський пиріг
8. Викладені лаваші з начинкою залийте поливою і поставте до розжареної рури (пічки, духовки)

Смачний Кременчук: Болгарський пиріг
9. Почекайте 40 хвилин. Якщо пиріг став рум'яним, діставайте його з пічки.

10. Смачного :) Їсти можна гарячим і холодним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
09:40
22 квітня
Оголошення
19:41, 22 квітня
19:41, 22 квітня
19:41, 22 квітня
19:41, 22 квітня
19:41, 22 квітня
live comments feed...